Automatische ondergrondse zakbaak

Automatische ondergrondse zakbaak

Droogteschde ook voor uw woningcorporatie een bron van hoofdbrekens? Wiertsema & Partners weet raad. Integraal onderzoek fund...
Slagsonderingen

Slagsonderingen

Wiertsema & Partners werkt mee aan de voorbereidingen voor het verbreden van de A2 tussen het knooppunt Het Vonderen en Kerens...
Wiertsema & Partners

Wij zijn uw geotechnisch ingenieursbureau!

Wiertsema & Partners is hét adres voor al uw vraagstukken op het gebied van geotechniek. Met ruim 40 jaar ervaring behoren wij tot de top 3 van de geotechnische ingenieursbureaus in Nederland. 

Onze mensen werken met het modernste materieel en wij beschikken over een zeer goed aangeschreven geotechnisch laboratorium. Tevens bieden onze adviseurs u altijd een passende oplossing

Wiertsema & Partners is gespecialiseerd in:

Geotechnisch- en milieukundig grond- en waterbodemonderzoek | Wiertsema & Partners

Grondonderzoek

Geotechnisch advies | Wiertsema & Partners

Geotechnisch Laboratorium

Geomonitoring | Wiertsema & Partners

Geomonitoring

Geotechnisch laboratorium | Wiertsema & Partners

Advies

GeoICT | Wiertsema & Partners

GeoICT

Wij doen nog veel meer...

Wij zijn thuis in alle facetten van grondonderzoek en (water)bodemonderzoek, zowel op het land en de binnenwateren, maar ook offshore. Voor al uw vraagstukken in geotechniek bieden wij de passende oplossing.

Wij steken veel tijd in de relatie met de omgeving. Dit houdt in dat omwonenden en betrokkenen altijd goed worden geïnformeerd en dat na het onderzoek de omgeving netjes wordt achtergelaten.

Veiligheid, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken over de benodigde certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteitsborging om onder uiteenlopende omstandigheden veilig te kunnen werken en een kwalitatief hoogwaardig product te garanderen.


Wiertsema & Partners - Raadgevend Ingenieurs

Uw navigatiesysteem verwijst u mogelijk naar de achterzijde van ons kantoor. U vindt onze hoofdingang echter aan de voorzijde.
Hier is parkeergelegenheid aanwezig, een laadpaal met twee oplaadpunten voor elektrische auto's en oplaadpunten voor E-bikes.


Bezoekadres:

Feithspark 6
9356 BZ  Tolbert

Postadres:
Postbus 27
9356 ZG  Tolbert

T: (0594) 51 68 64
E: info@wiertsema.nl 

KvK: 02095434

 
Button