0594 51 68 64
Please select your preferred language:
Wiertsema & Partners Bodem onderzoek  Geotechnische ingenieurs Geotechnisch laboratorium Geotechnisch advies

Nieuwe versie NPR9998:2020 Aardbevingsbestendig bouwen beschikbaar

20 - jan - 2021
Onder begeleiding van NEN, Stichting Koninklijk Nederlandse Normalisatie Instituut is door experts gewerkt aan een herziening van de Nederlandse Prakt...

Geotechnisch onderzoek aardbevingsbestendiger bouwen

18 - dec - 2020
In Loppersum worden aan de Ter Muyden, Zeedijken, Delfstraat en Fivelstraat totaal 63 woningen gesloopt en vervangen door aardbevingsbestendige en gas...
Wiertsema & Partners

Wij zijn uw geotechnisch ingenieursbureau!

Wiertsema & Partners is hét adres voor al uw vraagstukken op het gebied van geotechniek. Met ruim 40 jaar ervaring behoren wij tot de top 3 van de geotechnische ingenieursbureaus in Nederland. 

Onze mensen werken met het modernste materieel en wij beschikken over een zeer goed aangeschreven geotechnisch laboratorium. Tevens bieden onze adviseurs u altijd een passende oplossing

GRONDOnderzoek

Wij zetten hoogwaardig materieel in om gegevens te verzamelen

Aan de basis van onze analyses en advies ligt een gedegen onderzoek. Onze werknemers beschikken over modern materieel waarmee in het veld diverse gegevens worden verzameld.

Advies

Deskundige adviseurs

Wij geven u geotechnisch, geohydrologisch en milieukundig advies bij uw project. Onze kracht hierbij is dat we zowel de uitvoering als de analyse zelf in huis hebben waardoor we snel kunnen schakelen en het onderzoek en advies als één geheel beschouwen.  

Geomonitoring

Ontzorgen voor, tijdens en na de bouw

De afdeling Geomonitoring geeft de nodige ondersteuning bij de voorbereiding en realisatie van uw geotechnisch project. Risico's worden hierdoor tot een minimum beperkt en wij ontzorgen u tijdens het gehele proces.

geotechnisch

laboratorium

Toonaangevend geotechnisch laboratorium

Wiertsema & Partners beschikt over een eigen laboratorium. Wij durven wel te zeggen het best aangeschreven  geotechnisch laboratorium van Nederland.

Meer informatie

GEOICT

GeoLoket en Profiler, digitale data en BRO, 

3D ondergrondmodellen

De afdeling GeoICT ontwikkelt concepten voor nieuwe data- en informatieproducten, ontwikkelt software voor proces- en kwaliteitsverbeteringen en zorgt ervoor dat alle IT systemen en het online GeoLoket platform 24/7 beschikbaar en operationeel zijn voor alle eindgebruikers.

Wiertsema & Partners is gespecialiseerd in:

Geotechnisch- en milieukundig grond- en waterbodemonderzoek | Wiertsema & Partners

Grondonderzoek

Geotechnisch advies | Wiertsema & Partners

Geotechnisch Laboratorium

Geomonitoring | Wiertsema & Partners

Geomonitoring

Geotechnisch laboratorium | Wiertsema & Partners

Advies

GeoICT | Wiertsema & Partners

GeoICT

Wij doen nog veel meer...

Wij zijn thuis in alle facetten van grondonderzoek en (water)bodemonderzoek, zowel op het land en de binnenwateren, maar ook offshore. Voor al uw vraagstukken in geotechniek bieden wij de passende oplossing.

Wij steken veel tijd in de relatie met de omgeving. Dit houdt in dat omwonenden en betrokkenen altijd goed worden geïnformeerd en dat na het onderzoek de omgeving netjes wordt achtergelaten.

Veiligheid, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen staan bij ons hoog in het vaandel. Wij beschikken over de benodigde certificaten op het gebied van veiligheid en kwaliteitsborging om onder uiteenlopende omstandigheden veilig te kunnen werken en een kwalitatief hoogwaardig product te garanderen.


Wiertsema & Partners - Raadgevend Ingenieurs

Uw navigatiesysteem verwijst u mogelijk naar de achterzijde van ons kantoor. U vindt onze hoofdingang echter aan de voorzijde.
Hier is ruime parkeergelegenheid aanwezig en een laadpaal met twee oplaadpunten voor elektrische auto's.

Wij beschikken ook over videoconferentie.


Bezoekadres:

Feithspark 6
9356 BZ  Tolbert

Postadres:
Postbus 27
9356 ZG  Tolbert

T: (0594) 51 68 64
E: info@wiertsema.nl 

KvK: 02095434

Aanmelden nieuwsbrief

Certificering

Keurmerk bodembeheer Keurmerk VCA Keurmerk ISO
 
Button