Alle medewerkers van Wiertsema & Partners een gloednieuwe E-bike!

Afgelopen vrijdag, 13 september, hebben wij ons 40-jarig jubileum gevierd.  

Hoe vier je nu echt goed dat je 40 jaar bestaat? Wij besloten een grote verrassing te organiseren voor onze medewerkers. Tot ieders verbazing stonden er 110 gloednieuwe Sparta E-bikes klaar! De opvallende blauwe fietsen zijn stijlvol voorzien van het Wiertsema logo. Een mooie samenwerking tussen Sparta, Wiertsema & Partners en De Vries Tweewielers uit Tolbert. 

Met dit gebaar willen de directeuren Kees-Jan van der Made en Duco Kriele bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken, zoals het milieu en de huidige stikstofproblematiek. 

Deze actie is nog niet eerder vertoond en is ook niet onopgemerkt gebleven in Den Haag. Bij de uitreiking van de E-bikes heeft Stientje van Veldhoven, Staatssecretaris van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, ons officieel benoemd tot Fietsambassadeur. 

In een vlog heeft ze ons gefeliciteerd met ons jubileum, het fantastische cadeau voor alle medewerkers en de benoeming tot Fietsambassadeur. 

Na de uitreiking hebben we uitgebreid genoten van een lunch bij Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. Tijdens de lunch is ook het eerste exemplaar van het jubileumboek ‘40 jaar aan de top van de bodem’ uitgereikt aan de oprichters  van het bedrijf Jan en Hetty Wiertsema. 

Daarna zijn we aan de terugreis naar Tolbert begonnen. De ruim 40 kilometer durende fietstocht was met deze E-bikes natuurlijk ‘een fluitje van een cent’ en heeft prachtige plaatjes opgeleverd.