0594 51 68 64
Please select your preferred language:

Home  /  Over ons  /  Specialist in geotechniek

Specialist in geotechniek

Wiertsema & Partners is opgericht in 1979 en uitgegroeid tot een van de toonaangevende geotechnisch ingenieursbureau's in Nederland. Wij hebben een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Of we nu een grondonderzoek uitvoeren voor een particuliere opdrachtgever of betrokken zijn bij een omvangrijk complex project voor de overheid of een multinational, alle opdrachten worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd.

Wij kunnen u op de gebieden van grondmechanica en milieu van dienst zijn bij de uitvoering van veldonderzoek, geotechnisch laboratoriumonderzoek en geomonitoring. Daarnaast hebben wij een ervaren afdeling Advies, welke bestaat uit de vakgebieden geohydrologie, milieu en geotechniek.

Wij voeren o.a. werkzaamheden uit voor: woningbouw, utiliteitsbouw, civiele projecten, dijkversterking, de petrochemische en energiemarkt. Op de projecten pagina vindt u voorbeelden van verschillende opdrachten.

De mensen maken het bedrijf

Onze gemotiveerde en goed opgeleide mensen stellen de klant centraal en hebben respect voor de omgeving. Wij ontzorgen u en zorgen dat u grip op het project houdt. 

Wij doen zelf het veldonderzoek, geotechnisch laboratoriumonderzoek en voorzien u van gedegen advies. Tijdens het project beperken wij de risico's door het uitvoeren van controlemetingen en monitoring.

Hiermee hebben wij voor uw vraagstukken altijd de passende oplossing.

Multidisciplinair is de kracht

Wij zijn thuis in alle facetten van grondonderzoek en (water)bodem-onderzoek, zowel op het land en de binnenwateren, maar ook offshore. Onze offshore activiteiten worden uitgevoerd door onze zustermaatschappij Marine Sampling Holland te Velsen-Noord.  

Sinds 1 april 2011 hebben wij gezamenlijk met BK Groep de activiteiten van Bouwlab en Curaçao Milieuadvies voortgezet. Het nieuwe bedrijf Civil, Environmental & Geotechnical Engineers Caribbean, kortweg CEGE Caribbean, is hét veelzijdige ingenieursbureau in het Caribisch gebied .

In 2016 is in nauwe samenwerking met Ravensrodd Consultants Ltd het zusterbedrijf SEMASO opgericht. SEMASO is gespecialiseerd in sediment management oplossingen voor havens en vaarwegen in kustgebieden over de wereld.

Aanmelden nieuwsbrief

Certificering

Keurmerk bodembeheer Keurmerk VCA Keurmerk ISO
 
Button