Specialist in geotechniek

Wiertsema & Partners is opgericht in 1979 en uitgegroeid tot één van de grotere toonaangevende geotechnische onderzoeksbedrijven in Nederland. Wij hebben een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Of we nu een grondonderzoek uitvoeren voor een particuliere opdrachtgever of betrokken zijn bij een omvangrijk complex project voor de overheid of een multinational, alle opdrachten worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uitgevoerd.

Wij kunnen u op de gebieden van grondmechanica en milieu van dienst zijn bij de uitvoering van veldonderzoek, geotechnisch laboratoriumonderzoek en geomonitoring. Daarnaast beschikken wij over een ervaren een breed georiënteerde adviesafdeling, die zich bezig houdt met de vakgebieden geotechniek, geohydrologie, milieu, geofysica en GeoICT.

Wij voeren o.a. werkzaamheden uit voor: woningbouw, utiliteitsbouw, civiele projecten, dijkversterking, de petrochemische en energiemarkt. Op de projecten pagina vindt u voorbeelden van verschillende opdrachten.

De mensen maken het bedrijf

Onze gemotiveerde en goed opgeleide mensen stellen de klant centraal en hebben respect voor de omgeving. Wij ontzorgen u en zorgen dat u grip op het project houdt. 

Wij doen zelf het veldonderzoek, geotechnisch laboratoriumonderzoek en voorzien u van gedegen advies. Tijdens het project beperken wij de risico's door het uitvoeren van controlemetingen en monitoring.

Hiermee hebben wij voor uw vraagstukken altijd de passende oplossing.

Multidisciplinair is de kracht

Wij zijn thuis in alle facetten van grondonderzoek en (water)bodem-onderzoek, zowel op het land en de binnenwateren, maar ook offshore. Onze offshore activiteiten worden uitgevoerd door onze zustermaatschappij Marine Sampling Holland te Velsen-Noord.  

 
Button