Stage- of afstudeeropdracht duurzaam in de geotechniek (HBO/WO)


Wat ga je doen

Binnen Wiertsema & Partners zijn wij op zoek naar een stagiair/afstudeerder die een bijdrage kan leveren in het onderzoeken van duurzaamheid in de geotechniek. De opdracht is om duurzaamheid vanuit de geotechniek te vertalen naar producten en diensten. Klimaatveranderingen hebben grote gevolgen voor Nederlanden onze samenleving. Duurzaam leven en circulariteitzijn veelbesproken onderwerpen en ook wij vinden dit erg belangrijk. Zowel jij als stagiair/afstudeerder, en ook wij, als bedrijf, kunnen hier een grote bijdrage aan leveren. Om onze ecologische voetafdruk in de geotechniek te beperken, is onze strategie er op gericht om betrouwbaardere geotechnische modellen te maken om efficiënter en met minder risico’s te ontwerpen en duurzaam te kunnen laten bouwen.

Jouw taken

  • Relevante informatie achterhalen van verschillende stakeholders.
  • Meedenken wat wij als organisatie nog meer kunnen doen om de ecologische voetafdruk te beperken. 
  • We willen graag een relatie leggen tussen een optimaal geotechnisch ontwerp, maar we hebben dit nog niet compleet in kaart gebracht en/of vertaald. Aan jou de uitdaging om hier verandering in te brengen! Tijdensjouw stage/afstudeerperiode ga je hier mee aan de slag, samen met onze adviesafdeling.
  • Je ondersteund bij het opstellen van een CO-2-footprint,het behalen van het certificaat en het ondersteunen van overige duurzaamheidsprojecten.
  • Je werkt zelfstandig en laat dit wekelijks beoordelen. 

Dit bieden wij jou

Naast dat het een leuke en inspirerende leeromgeving is, je maakt namelijk onderdeel uit van het dynamische adviesteam, wordt jouw input oprecht gewaardeerd en krijg je de vrijheid om deze ook uit te werken. Jouw werk wordt een belangrijkonderdeel van onze (vernieuwde) website. Hoe leuk zou het zijn als dit jouw afstudeerproject is? Daarnaast ontvang je ook nog een leuke stagevergoeding!

Dit ben jij

Momenteel doe je een hbo- of wo-opleiding in een technisch/commerciële richting, denk aan: geotechniek, civiele techniek, technische bedrijfskunde of technisch commerciële opleiding. 

 
Button